ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ...το διαχρονικό πρόβλημα.


Πως μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις για την τουριστική ανάπτυξη του Βαρνάβα, όταν δεν φροντίζουμε για τις στοιχειώδεις ανάγκες καθαριότητας του εξαίρετου φυσικού τοπίου.
Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Πολλά προβλήματα έχουν ήδη δημοσιευτεί σε αυτή την Ιστοσελίδα. Το ερώτημα που παραμένει είναι ποιος μας ακούει αλλά κυρίως τι κάνει για να περιορίσει την υποβάθμιση που επιβαρύνεται κάθε χρόνο. Είναι κρίμα για εμάς τα παιδιά μας, αλλά και τους επισκέπτες μας. Που είναι ο πολιτισμός μας???

ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ 
Πάμπολλα τα προβλήματα των κατοίκων και των επιχειρήσεων της παραλίας, αλλά δεν είναι η ώρα να τα αναδείξουμε ΟΛΑ τώρα. Τα αυτονόητα όμως είναι ο τακτικός καθαρισμός της παραλίας αλλά και κάθε Σαββατοκύριακο, η τοποθέτηση φορητών τουαλετών, ντουζιέρες κατά μήκος της ακτής κ.α Δυστυχώς φέτος κανένας φορέας ή σύλλογος δεν ανέπτυξε κάποια δράση καθαρισμού της παραλίας 
Με την ευκαιρία, μην το ξεχάσω, λίγη άσφαλτο βρε παιδιά για να βουλώσουν οι επικίνδυνες τρύπες στο οδόστρωμα προς παραλία.
Προς το παρόν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες , μήπως και ενεργοποιηθεί επιτέλους ο αρμόδιος φορέας, Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα που έχει αναλάβει το έργο της καθαριότητας του περιβάλλοντος.
* Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα-21 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.