ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Λυπάμαι που θα δυσαρεστήσω και ίσως θυμώσω πολλούς, το θέμα δεν είναι αν αυτά που γράφω είναι δυσάρεστα, αλλά αν είναι αληθινά.  

Η ΔΙΠΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ

Τεράστιο  το πρόβλημα της συλλογής των σκουπιδιών στον Βαρνάβα που απαιτεί άμεση λύση εδώ και τώρα. Η κοινότητα μας συμμορφώθηκε  με την απόφαση του Υπουργείου και έκλεισε την παράνομη χωματερή (επίσημα). Ποιος όμως λογάριασε-υπολόγισε έγκαιρα το μεγάλο οικολογικό πρόβλημα που αναγκαστικά δημιουργήθηκε. Που πάνε τώρα τα σκουπίδια, τα μπάζα, οι συσκευές, τα κλαριά, των 2000 περίπου κατοίκων? Υπάρχει υποδομή διαχείρισης? υπάρχει προσωπικό? υπάρχουν  μέσα? τηρούνται οι κανονισμοί καθαριότητας? τιμωρούνται οι παραβάτες? Γίνεται ανακύκλωση?


ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που περιμένουν μια απάντηση.

ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: Το νέο τοπικό συμβούλιο έχει τις δυνατότητες να  αντιμετωπίσει το πρόβλημα? Έχει τα ποιοτικά αυτά χαρακτηριστικά που απαιτούντα για την αντιμετώπιση του? Έχει περιβαλλοντική συνείδηση? Έχει γνώσεις  διαχείρισης απορριμάτων και ανακύκλωσης στην πηγή και κομποστοποίησης? Περιμένουμε και ευχόμαστε ναχουμε αποτελέσματα πριν είναι πολύ αργά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.