ΒΑΡΝΑΒΑΣ: Έργα … Απίστευτο κι όμως αληθινό

12/10/17
Πηγαίνοντας για δουλειές στο Καπανδρίτι είδα ξαφνικά μπροστά μου μία μακριά νταλίκα να ξεφορτώνει οδοποιητικά μηχανήματα του εργολάβου, έναν αποξέστη ασφάλτου, ένα διαστρωτήρα ασφάλτου μαζί με συνοδευτικά μηχανήματα.
Από την Πινακίδα που βρίσκεται κοντά στα μηχανήματα διαβάζουμε ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ. Το έργο  είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη διαχειριστική αρχή της Νομαρχίας Αθηνών και υλοποιείται τώρα.
 Πρόκειται για έργο απόξεσης και διάστρωσης κεντρικών αρτηριών του χωριού του Βαρνάβα. (Θα μάθουμε για ποιους και θα ενημερώσουμε). Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν έχουν προγραμματίσει  να κάνουν κάτι και για τους αγροτικούς δρόμους της περιφέρειας όπου πολλές οικογένειες δυσκολεύονται να πάνε στα σπίτια τους ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του χειμώνα.
ΣΗΜ:  Από το τρίμμα της ασφάλτου είναι ευκαιρία να στρώσουν τους χωματόδρομους της περιφέρειας.
 

  Διαβάστε ακόμα:

1 σχόλιο:

  1. Ολα αυτα καλα αλλα χρειαζονται και μπαρες και πορτοκαλι σημανση του δρομου για την ομιχλη προς την παραλια....πριν γινει και αλλο ατυχημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.