ΒΑΡΝΑΒΑΣ: Οδικό δίκτυο ... "βομβαρδισμένου τοπίου" απο λακκούβες! (Φωτογραφίες))

Είναι πραγματικά απογοητευτικό γιατί όπως πληροφορηθήκαμε  η εργολαβία διάστρωσης περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους 25ης Μαρτίου και 28ης Οκτωβρίου, ενώ το σύνολο του οδικού δικτύου παραμένει ως "βομβαρδισμένο" τοπίο από λακκούβες .
 

ΣΗΜ: Χρήσιμο το έργο μπροστά στο τίποτα, αλλά η μεγάλη εικόνα παραμένει να είναι κραυγαλέα .

Δειτε μερικές φωτο από το άλμπουμ:

 

  




 


 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28 Οκτωβρίου 2017 - 9:50 π.μ.

    Από το 2003 που ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ να μείνουμε μόνιμα στον Βαρνάβα, ζούμε με το όνειρο για μια άσφαλτο 70μ από τον κεντρικό δρόμο μέχρι το σπίτι μας (και άλλα δύο) στο Σαμαρτζίθι. Και ξαφνικά είδαμε έργα στον κεντρικό δρόμο! Βέβαια είχαμε χρόνια να δούμε κάτι να γίνεται αλλά όχι και άσφαλτο πάνω σε άσφαλτο τη στιγμή που το λοιπό δίκτυο είναι δαντέλα! Είναι και αυτές οι δυο καμμένες λάμπες του "δημόσιου" (αν και τις αγοράσαμε πριν από χρόνια) φωτισμού (η μια μήνες, η άλλη σίγουρα χρόνο +) που καθημερινά μας διαολίζουν. Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα εάν μπορούσατε να κάνετε μια καταγραφή ΟΛΩΝ των έργων που έγιναν στο χωριό την τελευταία δεκαετία - έτσι για να μάθουμε! Και κάτι τελευταίο: η εκπρόσωπος του Δήμου στον Βαρνάβα είναι έμμισθη ή εργάζεται αμισθί? Και μιας και σπάνια γράφω (αν και το παρακολουθώ) ο νόμος ορίζει ότι ψεκασμοί με Τ+ γίνονται σε απόσταση 50μ για τα εκτός σχεδίου σπίτια (δηλ. από την περίφραξη μέχρι την καλλιέργεια [η διευκρίνηση από την αρμόδια Δντρια του Υπουργείου]) και τα τελευταία χρόνια λόγω κρίσης όλα σχεδόν τα παρατημενα αμπέλια έχουν τώρα ντομάτες κλπ. Εμείς όμως τι φταίμε κάθε πέντε και δέκα να έρχονται με τα βυτία στα τρακτέρ για να ψεκάσουν ή να υφιστάμεθα τις φωνές των αλλοδαπών εργατών σε ώρες κοινής ησυχίας? Ριξτε και μια ματιά σε νέες κατοικίες που φυτρώνουν σε 2.4 στρ εκτός σχεδίου! Βέβαια όλα αυτά τα έχουμε συνηθίσει αλλά κάπου-κάπου ερχεται μια ασφαλτόστρωση για να μας βγάλει απωθημένα στην επιφάνεια και να αμφισβητήσει για μια ακόμη φορά την επιλογή μας που κάηκε το 2010, απειλήθηκε το 2017, αποκλείεται από τα χιόνια και δοκιμάζεται από τις διακοπές τις ΔΕΗ με βροχούλα ή αεράκι (όπως προχθές - και ότι συνεπάγεται για τις ηλεκτρικές συσκευές). Κρίμα γιατί ο Βαρνάβας θα μπορούσε να είναι υπόδειγμα χωριού εάν είχε Δήμαρχο και αρμόδια όργανα που θα έδειχναν έμπρακτο ενδιαφέρον για τους συμπολίτες τους! (και το οικονομικό δεν είναι πλέον δικαιολογία). Αντε μέχρι την επόμενη ασφαλτο στο πουθενά που καταλήγει σε οικόπεδο χωρίς περίφραξη ή κανένα συντριβάνι στην "κεντρική" πλατεία!

    Mike A.28 Οκτωβρίου 2017 - 11:10 π.μ.

    Καλημέρα και χρόνια πολλά.
    Θα προτιμούσαμε βέβαια να μιλάμε επώνυμα και όχι ανώνυμα.
    Για τα θέματα ΥΠΟΔΟΜΏΝ που ταλανίζουν το τόπο εδώ και πολλά χρόνια, τα καταγράφουμε στο Blog https://fixourmarathon.blogspot.gr/ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ". Παρακαλούμε γράψτε και στείλτε τις καταγγελίες σας μαζί με φωτογραφικό υλικό για να μπορέσουμε να τα καταχωρήσουμε ΑΝΩΝΥΜΑ.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και συμμετοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.