Νέα και Ανακοινώσεις

ΒΑΡΝΑΒΑΣ - ΜΟΝΟ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ για το Περιβάλλον

Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας
1. Ενημέρωση από την συνεδρίαση της 1/3/11
Ο Πρόεδρος έκανε μια εκτενή αναφορά στα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα και ειδικότερα:
Στην καθαριότητα: Άλλαξε η όψη του χωριού, γίνεται καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων, έκλεισε η Χωματερή, καθαρίστηκαν εν μέρει ρέματα. 
Ζήτησε από τους πολίτες να συμβάλλουν στην καθαριότητα, να μην πετάνε σκουπίδια στα ρέματα.
 Ευχές και παροτρύνσεις δεν φθάνουν για το περιβάλλον που κακοποιείται  βάναυσα-καθημερινά στον τόπο μας. Η κατάσταση ρύπανσης έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο παράνομες πινακίδες, σκουπίδια, μπάζα, σε βουνά και ρεματιές.Απαιτούνται πλέον συνεχόμενες και διαρκείς δράσεις για  ανατροπή της κατάστασης.
Επισκεφθείτε το Blog "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" 
για να αποκτήσετε μια μικρή εικόνα της κατάστασης. Το Blog  αυτό σχεδιάστηκε με το σκεπτικό της συμμετοχής των πολιτών ώστε να βοηθούν οι υπεύθυνοι της  δημοτικής κοινότητας στην καταγραφή και λύση των προβλημάτων. 
Εμείς θα επιμένουμε....και θα περιμένουμε, αναδεικνύοντας κάθε αποτελεσματική δράση των υπευθύνων της Κοινότητας προς την κατεύθυνση αυτή (εφόσον μας ενημερώνουνε σχετικά).
-------------------------------

"ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ"
27/1/11 - Με την συμμετοχή σας και τις παρατηρήσεις σας, μας βοηθάτε να βελτιώσουμε τον ιστοχώρο  καλύπτοντας θέματα και γεγονότα που σας απασχολούν. Περιμένουμε...τα E-mail σας στο mikekatiaa@gmail.com

28.1.11 - ΤΟ ΠΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗ σύντομα...