ΒΑΡΝΑΒΑΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.

Φωτογραφία της 6/10/11

 Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΒΑΡΝΑΒΑΣ- ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ απο τα καμμένα δέντρα

Επιμένω στο θέμα.... 
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.
Όρια στροφής Βαρνάβα προς Καπανδρίτι
Δεν πρόλαβα σήμερα να πάρω νεώτερη φωτογραφία  από το σημείο. Περιγραφικά όμως σας λέω πως τα δέντρα που βλέπετε έχουν ήδη αποκολληθεί από το κεκλιμένο έδαφος και είναι έτοιμα να πέσουν από στιγμή σε στιγμή στο οδόστρωμα. 
Παίρνω ξανά και ξανά τηλεφώνα  σε όλους τους αρμόδιους (τοπική κοινότητα και αντιδημαρχία Μαραθώνα) αλλά κανείς μέχρι σήμερα ΔΕΝ κάνει τίποτα για να αποφευχθεί το μοιραίο.
Ο αρμόδιος της τοπικής Κοινότητας μου λέει ότι το γνωρίζει αλλά περιμένει το δασαρχείο και την αστυνομία, η δε αντιδημαρχία ότι θα το φροντίσει.
Τώρα θα γίνω καυστικός...όταν για κρίσιμα θέματα σαν και αυτό περιμένουν να κινηθούν οι χρονοβόρες διαδικασίες για να ενεργοποιηθούν, τότε τι γίνεται με τα άλλα επίσης κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ στο Βαρνάβα. Ποιος θα είναι υπεύθυνος από την ενδεχόμενη απώλεια ανθρώπινης ζωής? Είμαι σίγουρος ότι θα τα ρίξουν ο ένας στον άλλον...
Εγώ όμως ξέρω τον κίνδυνο και δεν εφησυχάζω...περιμένω λοιπόν μέχρι αύριο το αργότερο  ο τοπικός πρόεδρος να αναλάβει την πρωτοβουλία να πάει να τα κόψει μόνος του...χωρίς διαδικασίες. Οι ανθρώπινες ζωές έχουν την πρώτη και αποκλειστική προτεραιότητα. Κουνηθείτε επιτέλους...

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ και κοινοποίηση στους αρμόδιους ηλεκτρονικά - Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

ΒΑΡΝΑΒΑΣ- ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ απο τα καμμένα δέντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.