ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ...το μόνιμο πρόβλημα.

Πως μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις για τουριστική ανάπτυξη του Βαρνάβα, όταν δεν φροντίζουμε για τις στοιχειώδεις ανάγκες καθαριότητας της εξαιρετική κατά τα άλλα παραλίας μας.
Χόρτα, Χώματα, απομεινάρια καμένων και διάφορες βρομιές
Ελάχιστοι οι μικροί κάδοι πάντα γεμάτοι, που δεν αδειάζονται τακτικά.
Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Πολλά προβλήματα έχουν ήδη δημοσιευτεί σε αυτή την Ιστοσελίδα. Το ερώτημα που παραμένει είναι ποιος επιτέλους θα μας ακούσει αλλά κυρίως τι θα κάνει για να περιορίσει την υποβάθμιση που επιβαρύνεται χρόνο με το χρόνο. Είναι κρίμα για εμάς τα παιδιά μας αλλά και τους επισκέπτες μας. Που είναι ο πολιτισμός μας???

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ 
Σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο στα πεντακάθαρα νερά και με την ευκαιρία αυτή έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά συζητώντας με τους ιδιοκτήτες τους.
Κοινός τόπος όλων των συζητήσεων ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.
Ακούστηκαν πολλά και διάφορα για τα οποία η νέα Τοπική Αρχή του Βαρνάβα  θα πρέπει να ακούσει και να δώσει λύσεις. Καταγράφουμε εδώ μερικά από αυτά που εχουμε επαναλάβει και στο παρελθόν όπως,

  • Χημικές Τουαλέτες
  • Περισσότεροι Κάδοι απορριμμάτων & ανακύκλωσης και αύξηση του χρόνου περισυλλογής των απορριμμάτων, ιδιαίτερα το καλοκαίρι.
  • Ντουζιέρες
  • Καθαριότητα παραλίας (βρώμικα χώματα, γόπες, χόρτα, υπολείμματα)
  • Καθαρισμό αιγιαλού από ογκώδεις πέτρες και σχηματισμό διαδρόμων στην άμμο της θάλασσας.
  • Αναζωογόνηση και καθαρισμός Άμμου Παραλίας
  • Τοποθέτηση Καρτοκινητού (Τηλεφώνου) κ.α όπως η δημιουργία ναυτικού μόλου για  προσέγγιση από ιστιοφόρα και ψαρόβαρκες.

Εμείς πάντα θα τα τονίζουμε και θα επιμένουμε μήπως και μας ακούσει κάποιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.