ΒΑΡΝΑΒΑΣ -Δευτέρα πρωί 6/10/2014 - Οι Κάδοι ξεχείλισαν & τα κλαδέματα περιμένουν...

Τελευταία ενημέρωση 7/10/2014 11:00
ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ
-ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ- 
ΔΕΝ ΜΠΟΤΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ
Διαβάστε την αιτία   (ΕΔΩ )
Ευτυχώς βρέθηκε ανώνυμη εθελόντρια που συνέβαλε οικονομικά για να κινηθεί το Όχημα και από σήμερα 7.10.14 άρχισε κανονικά η συγκομιδή των σκουπιδιών μέχρι να φτάσουν καύσιμα από τον Δήμο.

 "ΣΠΑΝΙΟ" ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
Απορούμε και διερωτόμαστε αν έχουμε απεργία των υπαλλήλων της Κοινότητας? Αν χάλασε το σκουπιδιάρικο, αν αρρώστησε ο ένας και μοναδικός υπάλληλος συγκομιδής ή τα φορτώσαμε στον κόκορα πράγμα που αποκλείουμε...

Ανεξάρτητα του λόγου η κατάσταση των σκουπιδιών στον Βαρνάβα εχει φτάσει στο απροχώρητο.
Τα προβλήματα καθαριότητας ξεκίνησαν αρκετούς μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές οι δρόμοι και όχι μόνο έχουν γεμίσει από σκουπίδια κλαδέματα, μπάζα, συσκευές κλπ. Όπου περπατάς και όπου σταθείς η κατάσταση είναι άθλια και αν συνεχίσει έτσι  θα γίνει μη αντιστρέψιμη για το  φυσικό περιβάλλον του τόπου μας.

Μία και μοναδική λύση: Οργανώστε ομάδες εθελοντών καθαριότητας περιβάλλοντος (όχι απορριμμάτων). Εκστρατείες κάθε Σ/Κ σε κάθε γειτονιά μέχρι να καθαρίσει το περιβάλλον. Μια σακούλα σκουπιδιών, πλαστικά γάντια και μάζεμα με το χέρι. Είμαστε βέβαιοι πως έτσι θα πετύχουμε το στόχο μας. Οι Βαρναβιώτες είναι πρόθυμοι και υπερήφανοι αρκεί κάποιος να τους δείξει το δρόμο. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.