ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ:ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΔΗΓOI ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤA

ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ   27.8.15                                                                                                       
  • · Δήμαρχο κ. Η.Ψηνάκη
  • · Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
  • · Αντιδημάρχους Κώστα Λάσκο και Χρήστο Στάμου
  • · Τεχνική Υπηρεσία Γραμματεία
  • · Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου
  • · Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
  • · Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα
  • · Πρωτόκολλο Δήμου
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ                                 
  • Χαρ. Ασημακοπούλου
Σχετ. Α.Π 32028/3-12-2013
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Με την καταγραφή των προβλημάτων του οδικού δικτύου του Βαρνάβα και τον εντοπισμό των επικινδύνων σημείων είναι να αποτελέσει η εργασία αυτή την απαρχή και το υπόβαθρο μιας διαρκούς καταγραφής παρακολούθησης  και επέμβασης των αρμοδίων υπηρεσιών της Κοινότητας και του Δήμου ώστε να προχωρήσουν άμεσα στην λήψη μέτρων επισκευής και συντήρησης.
Οι φωτογραφίες του Άλμπουμ που ακολουθούν είναι μερικές από πολλές που έχουμε επιλέξει.  Εδώ αναφερόμαστε σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους (εκτός οικισμού) που αποτελούν περίπου το 25-30% του συνολικού οδικού δικτύου στον Βαρνάβα. Οι υπόλοιποι δρόμοι είναι χωματόδρομοι που παρουσιάζουν κι αυτοί πολλαπλά σοβαρά προβλήματα καθημερινότητας για τους κατοίκους που ζουν (εκτός οικισμού) στην περιφέρεια αποκομμένοι και αποκλεισμένοι.


Η παρέμβασή μας αυτή συνίσταται στο να επιστήσουμε την προσοχή για την ανησυχητικά επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους ώστε να εξασφαλιστεί  το συντομότερο η βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας οδηγών και οχημάτων του Οδικού δικτύου στον Βαρνάβα από πλευράς αρμοδιοτήτων της τοπικής Κοινότητας και του Δήμου Μαραθώνα, πριν θρηνήσουμε θύματα.
ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΜΙΧΛΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ???
ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ και
ο Κίνδυνος/Θάνατος, ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ


Είναι γνωστό ότι η ομίχλη αποτελεί εποχιακό φαινόμενο εδώ στον Βαρνάβα που εμφανίζεται κατά τους χειμερινούς μήνες. Μπορεί να διαρκέσει μέρες και ο κίνδυνος ατυχήματος πάρα πολύ μεγάλος.

Το πρόβλημα αυτό συνδυασμένο με τις διάσπαρτες λακκούβες που βρίσκονται στους δρόμους αποτελεί στην κυριολεξία μια “βόμβα” που είναι έτοιμη να σκάσει σε όποιον δύστυχο συμπολίτη μας τύχη της συγκυρίας δυστυχήματος. Για όλους εμάς που κατοικούμε στην περιφέρεια του οικισμού ο ανύπαρκτος  δημοτικός φωτισμός απλός ή ομίχλης και η μη ύπαρξη ειδικής φωσφορίζουσας γραμμής σήμανσης στους επικίνδυνους δρόμους, καθιστά την οδήγηση ανασφαλή και ιδιαίτερα επικίνδυνη. Δεν ξέρουμε "που πατάμε και που βρισκόμαστε". 

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ: Παρακαλούμε θερμά για άμεση προώθηση των παραπάνω σοβαρών θεμάτων προ ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο για μόνιμη και διαρκεί επίλυση των προβλημάτων αυτών του Βαρνάβα. 

Ακολουθούν εικόνες

Με εκτίμηση διατελούμε
Μ. Αποστολόπουλος
Αλ. Προκοπάκης
Κάτοικοι Βαρνάβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.