ΒΑΡΝΑΒΑΣ - ΜΙΚΡΗ ΡΕΜΑΤΙΑ με τα αηδόνια -Προσάλεσι

Τοποθεσία "Προσάλεσι"
Μικρή ρεματιά με τα αηδόνια (Προσάλεσι) μετατρέπεται σε χωματερή με μπάζα. Σιγά σιγά μπαζώνετε με συνέπεια τα όμβρια ύδατα που την διαπερνούν κατά την διάρκεια του χειμώνα από τις γύρω πλαγιές να μην βρίσκουν  διέξοδο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίζει ο δρόμος και να μην μπορούν να πάνε οι κάτοικοι στα σπίτια τους. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν εμπλέκεται η τοπική κοινότητα για την διάνοιξη πλευρικού δρόμου ή είναι πρωτοβουλία ιδιωτών που δεν ελέγχονται.
Περιμένουμε να γίνει έλεγχος και απομάκρυνση των μπάζων από τη τοπική Κοινότητα Βαρνάβα Μαραθώνα

1 σχόλιο:

  1. Προκοπάκης Αλεξ.17 Μαΐου 2011 στις 3:09 μ.μ.

    Aγαπητέ κ Τσιμίνη

    Στις 9.05.11 ο κ Αποστολόπουλος σας έστειλε φωτογραφίες και σχολείο για το αίσχος της Μικρής Ρεματιάς στην περιοχή Αγ Ιωάννου γνωστή ως Προσαλεσι. Πέρασα σήμερα και θαύμασα τα ωραία χρώματα των άγριων λουλουδιών ανάμεσα βέβαια στα μπάζα .Σε κάποια πολιτισμένη χώρα αύτη η ρεματιτσα θα ήταν τόπος αναψυχής κι όχι μπαζών. Ελπίζω να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα πρώτον για να αφαιρεθούν τα μπάζα και δεύτερον να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να σταματήσει αυτό το χάλι γιατί αλλιώτικα πολύ φοβούμαι σύντομα δεν θα περνά τίποτε από εκεί.

    Επίσης στον νέο ασφαλτοστρωμένο δρόμο στην περιοχή μου [ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΔΡΟΜΟΥ] δεν έχουν τοποθετηθεί πινακίδες και καθρέπτες στις κλειστές στροφές πράγμα πολύ επικίνδυνο. Το κόστος είναι μικρό εν συγκρίσει με τους κινδύνους σοβαρών ατυχημάτων.

    Περιμένω σύντομα νέα σας για τα παραπάνω.

    Ευχαριστώ

    Α Ν Προκοπάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.