ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Επανερχόμαστε στο θέμα προσδοκώντας να λάβουμε κάποια ενημέρωση για την πρόοδο εφαρμογής του νόμου δηλαδή της διαδικασίας αποξήλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων Βαρνάβα, από μέρους της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Μαραθώνα.


Διαβάστε σχετικά άρθρα όπως και σχετική δήλωση της κας Αντιδημάρχου Μαραθώνα.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Άρθρο μας

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

 9/9/11 Τηλεφωνική παρέμβαση κας Μυλωνά, Αντιδημάρχου Δήμου Μαραθώνα
Μας διευκρίνισε πως συμφωνεί απόλυτα με την αποξήλωση όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από όλες τις  Δημοτικές Κοινότητες Μαραθώνα, αλλά όχι με τον αποσπασματικό τρόπο που εφαρμόστηκε στον Βαρνάβα.
Δήλωσε πως θα πρέπει να τηρηθούν απαραίτητα οι νόμοι και οι διαδικασίες σύμφωνα με τα οριζόμενα  από τον Νόμο και τους κανονισμούς της επιτροπή περιβάλλοντος & ποιότητας ζωής του Δήμου, ώστε οι παρανομούντες να μην έχουν σαν δικαιολογία ή πρόφαση πως η αποξήλωση έγινε ή γίνεται με επιλεκτικά κριτήρια. Αυτό είναι έργο της δημοτικής αστυνομίας και των συνεργείων του Δήμου που θα επιληφθούν άμεσα του θέματος για την πλήρη και ολοσχερή αποξήλωση όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων της περιοχής, επιβάλλοντας τις από το Νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις".
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: 
Ας περιμένουμε λοιπόν για την εφαρμογή των διαδικασιών, δίνοντας μια εύλογη πίστωση   χρόνου ολοκλήρωσης των 40-60 ημερών ... προσβλέποντας σε πρακτικά αποτελέσματα. 
Αν μέχρι τότε δεν ολοκληρωθεί, τότε οφείλουμε σαν πολίτες να επιδοκιμάσουμε τον τοπικό πρόεδρο που κατάφερε έστω και αποσπασματικά να ξηλώσει αρκετές πινακίδες από την είσοδο του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.